De Graaf Installaties

De Graaf Installaties

De Graaf Installaties B.V./LDG Badkamers: vakkennis
Een badkamer kunt u overal kopen. Dat is geen punt, aanbieders genoeg. Toch zijn er goede redenen om voor LDG Badkamers te kiezen. Natuurlijk de ruime keuze in topmerken van sanitair en tegels.
Maar de beste reden: onze mensen. Hun vakkennis, passie en inlevingsvermogen maken ons bedrijf zo bijzonder. Onze adviseur neemt de tijd voor u. De tijd om samen met u uw dromen te realiseren. Voor ons is dat logisch. Een badkamer koop je immers niet elke dag.

Daarom doen onze mensen met veel ontwerp- en praktijkervaring hun uiterste best iets bijzonders voor u op papier te zetten. Om samen met u uit ons grenzeloos aanbod de beste keuzes te maken. Qua budget en smaak, qua ruimte en duurzaamheid. Een badkamer is een uitgave voor jaren, daarom gaan we niet over één nacht ijs. Niet bij het ontwerpen, niet bij het maken van de keuzes & niet bij de installatie. Uiteraard laten wij het liefst alle werkzaamheden door onze eigen installateurs uitvoeren.

En hoe u het ook doet: op alle geleverde producten krijgt u de gebruikelijke fabrieksgarantie. Bovendien geven wij twee jaar garantie op de door ons verrichte installatiewerkzaamheden voor badkamers en toilet. Tot ziens in onze showroom!

Wij werken samen met o.a. Handicare Bathroom Safety (Nederlands fabrikant van hulpmiddelen voor veilig gebruik van bad, douche en toilet).

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor De Graaf Installaties

  • Eigen showroom
  • Installeren

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De loodgieterdienst.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Graaf Installaties
Energieweg 2
3751LT Bunschoten-Spakenburg

+31 (0)33 2982088

Deel deze pagina

De+Graaf+Installaties img