Aanpak Rioolontstopping

Aanpak Rioolontstopping

Aanpak Rioolontstopping verzorgt rioolreiniging en - ontstopping, camera inspectie, tuinaanleg en -onderhoud, bestratingen, grondwerk, steigers, beschoeiingen en bouw werkzaamheden.
In 1993 is Rob Herkströter begonnen met onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en terreinen voor zowel particulieren als bedrijven. In de loop van de jaren is het bedrijf uitgebreid met Aanpak Rioolreiniging. Samen met een team van enthousiaste werknemers zijn wij in staat om de meest uiteenlopende werkzaamheden voor u uit te voeren.

Rioolreiniging en ontstopping.
Met behulp van hoge druk en mechanische veren zijn wij in staat om verstopte leidingen van 32 tot 200 mm, te ontstoppen en reinigen. Hiervoor beschikt ons bedrijf uit Tiel over servicebussen met een hoge druk unit met watertank en diverse verenmachines. Ook zijn deze bussen uitgerust met een mobiel camerasysteem, zenderdetectie, waterstofzuiger en freesapparatuur. We hebben de meest voorkomende pvc op voorraad, zodat we in staat zijn om uw probleem snel op te lossen.

Camera-inspectie.
Voor het inspecteren van leidingen hebben we een draagbaar inspectiesysteem. Dit systeem bestaat uit een inspectiecamera die geschikt is voor leidingen met een doorsnede van 70 tot 150 mm. Ook voor leidingen met een doorsnede van 20 tot 70 mm beschikken wij over draagbaar inspectiesysteem.

Tuinaanleg en Onderhoud.
Naast rioolreiniging en ontstopping kan Aanpak uit Tiel ook de aanleg, renovatie en onderhoud van uw tuin verzorgen. Indien gewenst maken we gezamenlijk met u een tuinontwerp. Bouwkundige elementen in uw tuin zijn een mogelijkheid, u kunt dan denken aan tuinmuren, tuinhuisjes, natuursteenbewerking en allerlei andere objecten. Bij wateroverlast kunnen we verticale drainage verzorgen, mogelijk in combinatie met de aanleg van een waterpartij. Tevens leveren wij heesters en haagplanten uit eigen kwekerij.

Bestratingen en Grondwerk.
Voor het grondwerk hebben we onze eigen kranen, rupskruiwagens, tractoren, spit- en freesmachines en diverse andere machines en gereedschappen. We verzorgen de aanleg en reparatie van bestratingen en verhardingen rond woningen en bedrijfspanden.

Steigers en Beschoeiingen.
Ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van een beschoeiing of steiger.

Bouw.
Of het nu gaat om een renovatie, een verbouwing of aanbouw, bij ons bent u aan het juiste adres.
U kunt bij ons terecht voor timmeren, metselen, stukadoren en betegelen. Wij verrichten zowel het kleine werk als grote projecten.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Profielafbeelding culemborg

  2 

Ervaring / Review over Aanpak Rioolreiniging. Contact gehad vanwege rioolverstopping. Dit is adequaat opgelost, maar met eur 61 per uur, eur 40 voorrijkosten en eur 90 voor een camerainspectie (allemaal excl btw), werd het wel een erg pittige rekening. Er bleek een stuk pijp omgelegd te moeten worden en daar zijn ze de volgende dag netjes voor teruggekomen. Er werd echter naast de werktijd en voorrijkosten ook nog 1 uur aan kosten gerekend voor het inpakken van de auto, wat ik wat over de top vond.

0 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De loodgieterdienst.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Aanpak Rioolontstopping
Twee Sluizen 5
4016DC Kapel-Avezaath Buren

+31 (0)344 661699

Links

Website

Deel deze pagina

Aanpak+Rioolontstopping img