Huisman LoodgietersbedrijfGesloten (di 08.00 - 17.00)

Toon openingstijden

loodgieters - Huisman Loodgietersbedrijf - kaartoverzicht

Huisman Loodgietersbedrijf

Voor particulier en bedrijfsleven: een vakbekwaam installatiebedrijf

Airconditioning
Sanitair
Verwarming

Vakbekwaam en erkend, dat zijn we, dat willen we zijn en dat blijven we. Daarom investeren wij veel in het op peil houden en uitbreiden van onze vakkennis. Het oude, vertrouwde vergeten we daarbij zeker niet, maar het nieuwe, innovatieve gaan we beslist ook niet uit de weg. En: klantvriendelijkheid staat bij ons als altijd torenhoog in het vaandel!

Maatwerk.
Wij leveren maatwerk, toegesneden op de wensen van onze opdrachtgever en rekening houdend met de mogelijkheden en prestaties van de gewenste apparatuur. Daarom vindt u ons heel vaak in woningen en bedrijfspanden, zowel in bestaande als in nieuwe. Daarom ook zijn wij er niet alleen voor de aanleg van nieuwe installaties, maar zeker ook voor onderhoud, reparaties en vervanging. En daarom zijn wij in principe niet een bedrijf dat zijn werk zoekt in grootschalige nieuwbouwprojecten, waar het niet zozeer om maatwerk gaat als wel om massaproductie. Een heel andere werkwijze, dus. Maatwerk betekent voor ons ook dat wij bij een nieuwe opdracht graag bij u langs komen om vooroverleg met elkaar te hebben. Vanuit onze deskundigheid kunnen wij u juist ter plaatse goed adviseren over het beste type apparatuur en de meest geschikte installatieplaats. KWALITEIT Staat voor ons helemaal voorop. Daarom leveren wij niet elk willekeurig merk, alleen apparatuur en materiaal van die merken die wij kennen en erkennen als betrouwbaar en van goede kwaliteit. Wat niet wegneemt dat wij van vele markten thuis zijn. Zo leveren en onderhouden wij als dealer cv-ketels en warmwaterapparatuur van Nefit, Vaillant, Remeha (Avanta serie). Sinds kort leveren wij om dezelfde kwalitatieve redenen de Room Airconditioners van Mitsubishi Electric.

Zoveel hoofden, zoveel zinnen, of misschien wel: zoveel werken, zoveel merken. Daarom is het ondoenlijk om er een showroom op na te houden, temeer daar veel apparaten nogal omvangrijk zijn. Bij ons voorgesprek met u laten wij modellenboeken en / of brochures bij u achter waaruit u uw keuze kunt maken. Dat is vooral makkelijk in het geval van verwarmingsketels, airco-apparatuur en voor kleinere artikelen als kranen, douchearmaturen en dergelijke. Voor grotere, aan smaak gebonden artikelen als douchebakken en -wanden, toiletten, wasbakken, badkamermeubilair, toiletspiegels en dergelijke geven wij u graag een introductiekaart voor de showrooms van onze groothandels.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Huisman Loodgietersbedrijf

  • Reiniging

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 8.00
maandag8.00 - 17.00
dinsdag8.00 - 17.00
woensdag8.00 - 17.00
donderdag8.00 - 17.00
vrijdag8.00 - 16.00
zaterdag0.00 - 0.00
zondag0.00 - 0.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De loodgieterdienst.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Huisman Loodgietersbedrijf
Einsteinstraat 18
2811EP Reeuwijk

+31 (0)182 392245

Deel deze pagina

Huisman+Loodgietersbedrijf img