Berghout Loodgietersbedrijf Arnold

Gesloten (ma 08.00 - 22.00)

Toon openingstijden

loodgieters - Berghout Loodgietersbedrijf Arnold - kaartoverzicht

Berghout Loodgietersbedrijf Arnold

Heeft u een probleem, een storing, een lekkage of gaat u verbouwen dan kunt u op ons rekenen. Wij zijn een klein bedrijf en daardoor zeer klantgericht. Onze jaren lange ervaring staan garant voor degelijk en betrouwbaar werk.

Loodgieter bedrijf Berghout bestaat sinds 11 augustus 1969. Wij zijn een landelijk erkend gas en watertechnisch installatie bedrijf. Onze voornaamste werkzaamheden zijn onderhoud en renovatie in de regio Rotterdam.

Als erkend installateur maak ik binnenhuis installaties zoals warm en koud waterleidingen, gasleidingen, afvoeren en rioleringen. Het ambachtelijke gedeelte van een loodgietersbedrijf is het lood en zinkwerk.
Het vernieuwen van zinken dakgoten, zinken balkons en het bekleden met lood van b.v. een schoorsteen is een greep uit de dakwerkzaamheden die ik veelvuldig uitvoer. In mijn zinkwerkplaats kan ik alle vormen maken van alle voorkomende dakgoten, erkers en balkons.

Mijn werkzaamheden zijn zeer uit een lopend van aard. Ik doe al het leidingwerk gas, water, ventilatie en afvoer leidingen. Dus ook de riolering in de kelder of kruipruimte. Op het dak doe ik al het lood en zinkwerk en op platte daken bitumineuze dakbedekking.

Tegenwoordig wordt er veel met kunststof leidingen gewerkt. Het liefst maak ik een mooie installatie van roodkoperen pijp maar omdat deze pijp in vergelijking met kunststof veel duurder is werk ik ook met Henco buis. Dit is een kunststof buis met een aluminium inlage. Het grootste voordeel is dat deze buis op een rol van vijftig meter geleverd wordt zodat ik van A naar B kan gaan zonder verbindingen.

Het ambachtelijke gedeelte van een loodgieterbedrijf is het lood en zink werk. Hiervoor heb ik ook mijn vakdiploma’s gehaald. Patroon loodgieter. Het vernieuwen van zinken dakgoten, zinken balkons en het bekleden met lood van b.v. een schoorsteen is een greep uit de dakwerkzaamheden die ik veelvuldig uitvoer. In mijn zinkwerkplaats kan ik alle vormen maken van alle voorkomende dakgoten, erkers en balkons.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Berghout Loodgietersbedrijf Arnold

  • Inspectie

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 8.00
maandag8.00 - 22.00
dinsdag8.00 - 22.00
woensdag8.00 - 22.00
donderdag8.00 - 22.00
vrijdag8.00 - 22.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De loodgieterdienst.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Berghout Loodgietersbedrijf Arnold
Kleiweg 206
3051SL Rotterdam

+31 (0)10 4183642

Deel deze pagina

Berghout+Loodgietersbedrijf+Arnold img