0800-Riool Reinigings Service RRS



Geopend tot 23.45

loodgieters - 0800-Riool Reinigings Service RRS - kaartoverzicht

0800-Riool Reinigings Service RRS

Riool ontstoppen? Riool Reinigings Service RRS is uw specialist voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering, afvoer, leidingen, vetafscheiders en septic tanks. Riool ontstoppen door de specialist? Problemen met een verstopte afvoer, gootsteen of toilet? Wateroverlast? Stankoverlast? Loodgieter nodig? Onze monteurs lossen het kwalitatief goed en snel voor u op. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Wij lossen uw rioolverstopping op.

Riool verstopt? Bel ons gratis!
Bel gratis, 24 uur per dag met één van onze medewerkers om uw verstopping zo snel mogelijk op te lossen.

Riool Reinigings Service RRS is al bijna 40 jaar uw specialist voor het lokaliseren, inspecteren, ontstoppen en reinigen van alle typen riolering en afvoerleidingen. Riool Reinigings Service RRS biedt u de zekerheid van vakbekwame en gespecialiseerde monteurs. Inclusief drie maanden garantie op hun werkzaamheden. Als marktleider hebben we in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan. En we blijven investeren, zowel in onze mensen als in techniek, om u optimale service te bieden. Riool Reinigings Service RRS is ISO 9001-gecertificeerd en VCA**-gecertificeerd.

Van periodiek onderhoud tot en met all-in onderhoud en preventie: Riool Reinigings Service RRS biedt serviceovereenkomsten op maat, waarbij de meest voorkomende werkzaamheden zijn inbegrepen. Bovendien denkt Riool Reinigings Service RRS graag met u mee over structurele oplossingen, die toekomstige ongemakken of overlast voorkomen. Het is dan ook niet voor niets dat Riool Reinigings Service RRS preferred supplier is van veel woningcorporaties, ziekenhuizen, verzorgingscentra, beleggingsmaatschappijen, (semi)overheden, beheerders van onroerend goed en vele andere opdrachtgevers.

Riool Reinigings Service RRS heeft voor elk type klus het juiste materieel. Zo gebruiken we voor grote projecten onze speciale hogewaterdruk-vacuümcombinatiewagens. Het ontstoppen van het hoofdriool, het reinigen van vetafscheiders, pompputten en straatkolken zijn routineklussen, die door onze goed opgeleide medewerkers strikt volgens de wettelijke normen worden uitgevoerd.
Ook voor het in kaart brengen van de staat van uw rioolstelsel heeft Riool Reinigings Service RRS speciale inspectiewagens, die zijn uitgerust met geavanceerde camera-apparatuur voor een complete rioolinspectie, conform de vastgestelde EN 13508-2 / NEN 3399 normering.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor 0800-Riool Reinigings Service RRS

  • 24-uurs service
  • Gratis offerte
  • RRS is altijd snel bij u ter plaatse! 365 Dagen per jaar, 24 uur per dag!
  • Afvoer en leidingen ontstoppen
  • Inspectie
  • Lekkage verhelpen
  • Onderhoud
  • Reiniging
  • Reparatie
  • Riool ontstoppen
  • Verstopping opsporen
  • Geen klus te groot voor ons gespecialiseerd materieel
  • Flexibele servicecontracten

Openingstijden

Open
Sluit om 23.45
maandag0.00 - 23.45
dinsdag0.00 - 23.45
woensdag0.00 - 23.45
donderdag0.00 - 23.45
vrijdag0.00 - 23.45
zaterdag0.00 - 23.45
zondag0.00 - 23.45

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De loodgieterdienst.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

0800-Riool Reinigings Service RRS
Truerderdyk 15/C
9051LC Stiens

+31 (0)800 0991515

Links

Website

Deel deze pagina

0800-Riool+Reinigings+Service+RRS img