Boes Loodgietersbedrijf

Geopend tot 18.00

loodgieters - Boes Loodgietersbedrijf - kaartoverzicht

Boes Loodgietersbedrijf

Bij Boes Loodgietersbedrijf kunt u voor de onderstaande werkzaamheden terecht:- onderhoud en reparatie- opsporen van lekkages- vervangen van sanitair en kranen- vervangen van toiletruimtes en badkamers inclusief tegelwerk- leveren en plaatsen van kranen - Plaatsen van sanitair geldt alleen voor het sanitair dat in onze winkel is uitgezocht of door ons is besteld- repareren en vervangen van dakgoten- repareren en vervangen van dakbedekking, dakkapellen en schuur- en garagedaken- repareren en vervangen van regenafvoeren- onderhoud van pannendaken en bijbehorend lood- en zinkwerk - Riolering aanleggen- Riolering vervangen- uitbreiden- ontstoppen- camera-inspectie- rookinspectie bij rioolstank- wegzuigen van vuil en water bij overstroming of breuk van leidingen, eventueel met zuigunit - Gasleiding aanleggen e.d.- Waterleiding aanleggen e.d.- leveren en vervangen van radiatoren e.d.En ook:- Producten, zoals accessoires, textiel, reinigingsmiddelen en meubels.

Openingstijden

Open
Sluit om 18.00
maandag8.00 - 18.00
dinsdag8.00 - 18.00
woensdag8.00 - 18.00
donderdag8.00 - 18.00
vrijdag8.00 - 21.00
zaterdag8.00 - 16.00
zondagGesloten

Recensies

Profielafbeelding barendse

  1 

Genoeg produkten in de winkel, maar kom er niet met een vraag of advies. De mevrouw klaagt enkel en geeft de indruk geen interesse te hebben. Hier kom ik dus niet meer.

0 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De loodgieterdienst.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Boes Loodgietersbedrijf
Kerklaan 58
2291CJ Wateringen

+31 (0)174 296868

Links

Website

Deel deze pagina

Boes+Loodgietersbedrijf img