Smit Loodgietersbedrijf

Smit Loodgietersbedrijf

Dakbedekking

Alle nieuwe technieken beheersen wij om uw dak te voorzien van alle soorten dakbedekking. Voor nieuwbouw en reparaties bent u bij ons aan het goede adres en ook voor vervanging van bestaande dakbedekking op platte daken van een dakkapel, aanbouw of garage.

Wij werken met de beste kwaliteit dakmaterialen zodat u verzekerd bent van een dakbedekkings-constructie die voldoet aan de normen en eisen van deze tijd. Uiteraard krijgt u een waterdichte garantie tot zelfs 15 jaar!!

Ook pannen- en leiendaken kennen voor ons geen geheimen. En ook hierop geven wij een waterdichte garantie maar dan van wel tot 30 jaar!!

Verder verzorgen wij het leveren en aanbrengen van permanente dak(val)beveiliging volgens de geldende normen en eisen in samenwerking met Valprevent.

Lood- en zinkwerk

Bij ons kunt u rekenen op vakmanschap. Het oude loodgietersvak staat nog hoog in het vaandel. Vandaar dat we veel gebruik maken van traditionele materialen als zink, lood en koper.

Gas, water en rioleringen

Voor alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden, zoals verstoppingen, maar ook aanleg en renovatie van binnen- en buiten rioleringen kunt u bij ons terecht. Van nieuwbouw tot aanpassing van uw huidige riolering.
Ook camera-inspecties kunen wij uitvoeren dit om problemen op te sporen en lekkage te detecteren.

Wij verzorgen voor zowel gas als waterinstallaties: het ontwerp, de aanleg en het onderhoud. Van een particulier woonhuis, kleedkamers op uw sportvereniging tot grote utiliteits gebouwen behoren tot de mogelijkheden.

Verwarming

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van complete installaties, voor zowel particulier als utiliteit. Ook voor het vervangen van uw cv ketel, boiler of geiser kunt u bij ons terecht. Wij werken onder meer met de merken Vailliant, Nefit en Daalderop. Als officieel Daalderop dealer, kunnen wij onder andere vijf jaar all-inn garantie geven.

Sanitair

Bij ons geeft u de complete renovatie of nieuwbouw van uw badkamer en of toilet, van ontwerp tot oplevering, in één paar vertrouwde handen. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogstaande producten van gerenommeerde merken uit binnen- en buitenland.

Digitale CV showroom Klimaat Comfort

Uw keuze wordt sterk vereenvoudigd door onze koppeling met Klimaat Comfort. Op deze unieke en zeer complete site vindt u radiatoren, CV-ketels, vloerverwarming, ventilatiesystemen, airconditioning, producten voor de woningbouw maar ook voor bedrijven en instellingen compleet met subsidie mogelijkheden.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Smit Loodgietersbedrijf

  • Afvoer en leidingen ontstoppen
  • Installeren
  • Lekkage verhelpen
  • Onderhoud
  • Renovatie
  • Verstopping opsporen
  • Digitale CV showroom Klimaat Comfort

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De loodgieterdienst.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Smit Loodgietersbedrijf
Veenland 11
2291NS Wateringen

+31 (0)174 293067

Links

Website

Deel deze pagina

Smit+Loodgietersbedrijf img